Diensten

Diensten

Advies

Elke organisatie moet moeite doen om de aandacht van de doelgroep te krijgen. Tegelijkertijd wordt er steeds meer content gecreëerd, die in veel gevallen niet gelezen/bekeken of zelfs niet gevonden wordt.

Superba kan jouw organisatie helpen betere keuzes te maken bij het creëren en beheren van content, bij het kiezen van de vorm waarin iets naar buiten gaat en de te gebruiken middelen waarmee ze hun klanten het beste kunnen bereiken. Ik help je doelen te stellen en van daaruit een contentstrategie te ontwikkelen en  content te plannen in een contentkalender.

Het resultaat is dat je zelf op een betere manier verder kan. Natuurlijk kan ik vervolgens ook voor langere tijd de contentcreatie op me nemen!

Redactie en content (tekst/video)

Elk middel, off- of online, vraagt om een andere insteek, andere toon en ander type tekst. Ik weet teksten te schrijven die passen bij de doelgroep en het gekozen medium. Het kan daarbij gaan om een journalistiek verhaal voor een dagblad, een webtekst voor een kennisinstelling, of een Facebookbericht voor een natuurorganisatie.
Ik vertaal beleids-, vak, en wetenschapstaal naar natuurlijke taal voor de doelgroep.

Ik producer zelfs teksten en video’s, maar werk ook samen met fotografen, illustratoren, vormgevers en webouwers. Dus ook als we tot de conclusie komen dat bijvoorbeeld een infographic een veel effectievere manier is om een boodschap over te brengen, kan ik je daarmee verder helpen.

Superba kan deze uitingen bedenken, de ingrediënten verzorgen en (indien nodig samen met mensen uit mijn netwerk) produceren. Het kan gaan om nieuwe teksten/informatie, maar ook om oude informatie die in een nieuw, aantrekkelijker jasje gegoten wordt.

Koen_blokken_diensten2

 

Nieuwsbrief, website, folder, boek…

Naast advies en content kan Superba helpen met de totstandkoming van diverse communicatiemiddelen.
Bij de productie komt vaak veel kijken. Vaststellen van de doelen, verzinnen van het concept, maken van de content, vormgeving, bouw/drukwerk etc.
Ik neem u de zorg uit handen en begeleid het hele traject. Ik breng mijn eigen kwaliteiten in waar mogelijk, en waar nodig zet ik specialisten in uit mijn of uw netwerk.

Workshops

Aansluitend op advies over contentstrategie en contentcreatie, kan Superba binnen organisaties medewerkers in workshops trainen in het vertellen van hun verhaal; intern, op social media, in een blog of in een artikel of persbericht. Ook voor het zelf maken van eenvoudige video’s voor social media.