Portfolio

Superba werkte in zijn nog jonge bestaan aan een breed scala projecten. Komende tijd zal ik alle projecten één voor één verder uitwerken op een aparte pagina en met jullie delen via Facebook.


Website Vissen voor Verbinding

Website en content voor Waddenfondsproject Vissen voor Verbinding van o.a. Waddenvereniging, Sportvisserij Nederland en Staatsbosbeheer, met interactieve projectkaart.

Boek Plassen over Kwallenbeten

Ik schreef mee aan het populair-wetenschappelijke boek ‘Plassen over kwallenbeten – biologische lariekoek ontleed’. Freek Vonk schreef het voorwoord. Met media-optredens op radio, TV, kranten en podcasts. 

Communicatie voor Wij.land

Voortgekomen uit de Nederlandse tak van Commonland. Communicatiestrategie, webredactie, social media, verbetering van het Youtube-kanaal en dagelijkse ondersteuning.


Groene journalistiek

Artikelen voor o.a. dagblad Trouw (Duurzaamheid&Natuur), Down to Earth Magazine (platform voor groene journalistiek,) en Bionieuws (vakblad voor biologen).

Website kennis- netwerk OBN

Advies en coördinatie van de content van nieuwe OBN-website, natuurkennis.nl. Teksten en visualisatie in samenwerking met andere tekstschrijvers en illustratoren.

Eindredactie Bionieuws

Meerdere keren was ik interim redactielid/eindredacteur voor Bionieuws, het vakblad voor Biologen (vervanging i.v.m. zwangerschap en sabatical).


Communicatie en duurzaamheid VIP Diving Bonaire

Webredactie- en optimalisatie, social media en communicatieplan voor duurzaamheid, en dat allemaal op het mooie Bonaire.

Website en content Electrocoup NL

Grootschalige aanpassing van de website van Electrocoup, importeur van professionele snoeischaren. Tekstredactie brochures, inrichting videokanaal en adwords-campagne.

Tekstredactie boek Werken langs de Waal

Tekstredactie, de finishing touch voor de teksten van het boek Werken langs de Waal, industrieel erfgoed in Nijmegen.


Persbericht nachtkind

Persbericht en persbenadering voor Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde over ´nachtkinderen´, met als resultaat aandacht in dagbladen, op populaire websites en RTL Summernight.

Communicatie eco2eco

Opstart communicatie van Interreg-project eco2eco: communicatiestrategie, nieuwe website, nieuwsbrief, folder, infoborden en social media.

Website Geveldragermonteur.nl

Advies voor online vindbaarheid en een website voor Oscar, specialist in geveldragermontage