Videoproductie

Ik verzorg voor jou de video die werkt

Iedereen wil tegenwoordig iets met video, en terecht! Het is een mooi, leuk en populair middel om snel je boodschap over te brengen. Maar veel organisaties worstelen er nog een beetje mee. Het doel is wat onduidelijk, de opnames van slechte kwaliteit of het resultaat niet zo spannend en overtuigend.

Herkenbaar? Dan kan ik je helpen! Ik kan met je meedenken over een goede strategie en leuke en informatieve content. En ik kan video’s voor je opnemen en monteren, ook als je al wel tevreden bent over de gekozen lijn natuurlijk!

Meerwaarde

Zeker in de ‘groene hoek’ kan mijn achtergrond en ervaring van grote meerwaarde zijn: ik kan de boodschap makkelijk vertalen, snap wat er in beeld moet komen en kan de mensen die het verhaal vertellen de juiste vragen stellen.

Voorbeelden

Hoe dat eruit kan zien? Bijvoorbeeld zoals deze video die ik maakte met de op social media bekende Boswachter Tim:

Tip: zet ‘m even op HD (bij het tandwieltje)

 

Naast informatieve video’s zijn er natuurlijk ook korte video’s die gewoon een leuke indruk moeten geven. Snel en energiek, en desgewenst vierkant en korter dan een minuut (precies goed voor bijvoorbeeld Instagram).
Onderstaande video maakte ik voor Nyma Outdoor Gym in Nijmegen. Geluid aan voor het betere gitaarwerk!

Wat ik voor je kan doen

Iedereen heeft zijn eigen specifieke wensen, dus wil je weten of en hoe ik je kan helpen? Neem gewoon even contact op voor een vrijblijvend gesprek.