Videoproductie

Maak met mij de stap naar betere video’s!

Iedereen wil tegenwoordig natuurlijk iets met video. Veel organisaties worstelen echter nog een beetje mee.

Veel voorkomende problemen:

  • het doel is wat onduidelijk
  • de opnames zijn van slechte kwaliteit
  • het filmpje is toch niet zo spannend en overtuigend
  • zelf doen kost simpelweg te veel tijd

Laat mij je helpen! Ik kan video’s voor je opnemen en monteren, maar ook meedenken over een goede strategie en leuke en informatieve content.

Laagdrempelig

Niet iedereen zit te wachten op een grote filmcrew en een lange draaidag, nog afgezien van het budget dat daar bij komt kijken. Ik help je om toch een kwaliteitsstap te zetten, zonder al te veel gedoe!

De wensen bepalen uiteindelijk natuurlijk de aanpak. Wil je echt een wow-effect, hoogwaardige beelden, droneshots en flitsende animaties, dan kan dat uiteraard! Als ik de skills of apparatuur niet zelf in huis, dan werk ik samen met andere vakmensen die mij perfect aanvullen.
Video’s over natuurbeheer en -onderzoek

Het liefst maak ik video’s over natuur, duurzaamheid en (ecologisch) onderzoek, daar waar ik met mijn achtergrond de meeste meerwaarde heb! Ik kan de boodschap makkelijk vertalen, snap wat er in beeld moet komen en kan de mensen die het verhaal vertellen de juiste vragen stellen.

Videoreeks Swimway Waddenzee

Voor het onderzoeksproject Waddentools Swimway Waddenzee maak ik een videoserie over het veldwerk van promovendi die elk een deelvraag proberen te beantwoorden. Hieronder zie je Hannah uit Nieuw-Zeeland die op de Groningse kwelder onderzoek doet naar het belang van kwelders voor vis in de Waddenzee.

Tip: zet ‘m even op HD (bij het tandwieltje)

 Video Kennisnetwerk OBN

Voor Kennisnetwerk OBN maakte ik deze video over het onderzoek naar de achteruitgang en herstelmogelijkheden van het duinkonijn. Een wat langere, informatieve video waar alle aspecten van het onderzoek samenkomen. Bij deze video ben ik een samenwerking aangegaan met filmmaker/animator Eelke Dekker om samen tot hoogwaardige beelden en nabewerking te komen én een goed inhoudelijk helder verhaal te vertellen.

 

Luchtig en informatief

Op pad met Boswachter Tim

Ik maak graag luchtige én informatieve video’s. Hoe dat eruit kan zien? Bijvoorbeeld zoals deze video die ik maakte met de op social media bekende Boswachter Tim (toen hij nog echt boswachter was).

 

 

Korte video voor social media

Naast informatieve video’s zijn er natuurlijk ook korte video’s die gewoon een leuke indruk moeten geven. Snel en energiek, en desgewenst vierkant en korter dan een minuut (precies goed voor bijvoorbeeld Instagram).
Onderstaande video maakte ik voor Nyma Outdoor Gym in Nijmegen. Geluid aan voor het betere gitaarwerk!

Wat ik voor je kan doen

Iedereen heeft zijn eigen specifieke wensen, dus wil je weten of en hoe ik je kan helpen? Neem gewoon even contact op voor een vrijblijvend gesprek.