Videoproductie

Ik help je met de stap naar professionelere video’s

 

Iedereen wil tegenwoordig iets met video, en terecht! Het is een mooi, leuk en populair middel om snel je boodschap over te brengen.’ Maar veel organisaties worstelen er nog een beetje mee. Het doel is wat onduidelijk, de opnames van slechte kwaliteit of het filmpje niet zo spannend en overtuigend.

Ik kan met je meedenken over een goede strategie en leuke en informatieve content. En ik kan video’s voor je opnemen en monteren, ook als je al wel tevreden bent over de gekozen lijn natuurlijk!

 

Eenvoudige video of juist een wow-effect?

Niet iedereen zit te wachten op een grote filmcrew en een lange draaidag, nog afgezien van het budget dat daar bij komt kijken. Ik help je om toch een kwaliteitsstap te zetten, zonder onnodig gedoe!

En wil je wel dat wow-effect, een video met echt hoogwaardige beelden, droneshots en flitsende animaties, dan kan dat ook! Heb ik de skills of apparatuur niet zelf in huis, dan werk ik samen met de mensen die mij perfect aanvullen.
Meerwaarde

Zeker in de ‘groene hoek’ kan mijn achtergrond en ervaring van grote meerwaarde zijn: ik kan de boodschap makkelijk vertalen, snap wat er in beeld moet komen en kan de mensen die het verhaal vertellen de juiste vragen stellen. Daarmee voorkom je dat de video net niet de kern raakt, de plank net mis slaat.

 

Voorbeelden 

Video in topkwaliteit

Voor Kennisnetwerk OBN maakte ik deze video over het onderzoek naar de achteruitgang en herstelmogelijkheden van het duinkonijn. Een wat langere, informatieve video waar alle aspecten van het onderzoek samenkomen. Hierbij ben ik een samenwerking aangegaan om samen tot een nog professionelere beeldkwaliteit en nabewerking te komen én inhoudelijk een kloppend en helder verhaal te vertellen.

Tip: zet ‘m even op HD (bij het tandwieltje)


Luchtige én informatieve video

Hoe dat eruit kan zien? Bijvoorbeeld zoals deze video die ik maakte met de op social media bekende Boswachter Tim:

Tip: zet ‘m even op HD (bij het tandwieltje)

 

Korte video voor de socials

Naast informatieve video’s zijn er natuurlijk ook korte video’s die gewoon een leuke indruk moeten geven. Snel en energiek, en desgewenst vierkant en korter dan een minuut (precies goed voor bijvoorbeeld Instagram).
Onderstaande video maakte ik voor Nyma Outdoor Gym in Nijmegen. Geluid aan voor het betere gitaarwerk!

Wat ik voor je kan doen

Iedereen heeft zijn eigen specifieke wensen, dus wil je weten of en hoe ik je kan helpen? Neem gewoon even contact op voor een vrijblijvend gesprek.